Välkommen att följa med oss på vad som händer här hos oss på THOLMARKS.

Här kan ni följa allt ifrån nya maskinerleveranser till vår uthyrningsflotta, kundevent samt andra spännande händelser & utmaningar.

2023-11-13

PC Mobilkranar blir en del av THOLMARKS

Vi kan med glädje meddela att under 2023 förvärvade vi PC Mobilkranar AB i Östergötland.

Denna sammanslagning innebär att vi tillsammans stärker vår position väsentligt inom lyftsegmentet och våra maskinförartjänster i Östergötland med omnejd. Vi kommer via projekt även att arbeta på flera orter i landet. 

PC Mobilkranar AB kommer att drivas vidare i samma anda precis som idag, med Pierre Stragnefeldt i spetsen tillsammans med sina duktiga maskinister. 

Vi kan i samband med detta förvärv erbjuda arbetsplatser en komplett maskinuthyrning, allt ifrån byggmaskinsuthyrning, liftar, ställningar, bodar, containrar, skalskydd, stängsel m.m. till maskinförartjänster samt lyft på höga höjder och med komplicerade förhållanden. Tillsammans blir vi en komplett byggleverantör.

Med personligt engagemang utöver det vanliga fortsätter vi på THOLMARKS & PC MOBILKRANAR arbetet med att leverera SERVICE, ENGAGEMANG och KVALITÉT, där styrkan sitter i viljan att lösa uppgiften för kunden.

Vi har under oktober månad flyttat in till samma lokaler på Torvingegatan 18, Linköping. Vi välkomnar varmt PC-personalen in till Tholmarksgänget!

Vi ser fram emot en spännande resa och en fortsatt fin utveckling tillsammans med Er!

 

2023-11-13

Ny Kranbil Scania Effer 1000 - 90 tonmeter

Stolt kan vi presentera denna svarta skönhet som kommer rulla på vägarna från och med nu. Ett bra komplement till övrig lyft- och transportverksamhet och ytterligare ett utökat affärsområde inom THOLMARKS. Som chaufför till denna pjäs så har vi anställt Robin Forsberg, en rutinerad kille med lång erfarenhet i branschen.

Vi kommer utföra lyft- och transporter när Ni vill och dit Ni vill, så tveka inte på att höra av Er till oss!

 

2022-01-11

Stort välkomna att boka in er utbildning hos oss!

Vi kan erbjuda lärarledda kurser där deltagarna får både en teoretisk och praktisk utbildning med en av våra välutbildade instruktörer.
Vi kan också erbjuda en webbaserad teoretisk kurs, för att sedan komma till oss för den praktiska uppkörningen på en av våra depåer.

Upp emot en tredjedel av alla arbetsplatsolyckor i Sverige utgörs av fallolyckor. Det finns både teknik och utrustning för att förhindra olyckor, så även kunskap. Vi kan hjälpa er med den kunskap ni behöver för att ni eller era medarbetare ska känna sig trygga när de arbetar på höjd.

Kraven på våra arbetsplatser idag ökar, vilket är glädjande för allas säkerhet och med detta ökar även behov av utbildningar.
Vi erbjuder liftutbildning, fallskyddsutbildning, truckutbildning och traversutbildning.

Passar det inte att komma till oss, så kan vi även hålla utbildningen på ert företag. Vi är flexibla och kan skräddarsy utbildningen efter ert behov, som vi brukar säga ” styrkan sitter i viljan”.

Tveka inte kontakta oss redan idag!

Vänlig hälsning
Tholmarks Uthyrning AB

2022-01-11

Motortvätt från Kärcher

Maskinparken fortsätter fyllas på med både stora och små maskiner!
Här har vi en ny motortvätt ifrån Kärcher.

2021-12-01

Välgörenhetsevent för Tappra barn 2021!

Vi blickar tillbaka på förra veckans lyckade välgörenhetsevent för "Tappra barn 2021".

Vårt bidrag på golfbanan ledde till många skratt och vi chansen att träffa både nya och välbekanta ansikten, samtidigt som vi fick
möjlighet att stötta en viktig hjälpande organisation.

 

2021-09-01

Nytillskott i vår maskinpark

En glaslyft med lyftkapacitet upp till 600kg. Kontakta oss på Tholmarks Uthyrning så hjälper vi dig.