Våra självresande tornkranar erbjuder en exceptionell räckvidd och kapacitet, perfekta för projekt som kräver arbete över stora och skrymmande ytor. Med storlekar som sträcker sig från 45 till 60 meter, kan dessa kranar snabbt etableras på arbetsplatsen, vilket minimerar tidsåtgång och ökar effektiviteten i ditt projekt.

Dessa tornkranar är designade för att ge en överlägsen överblick och kontroll över komplexa lyftuppgifter, särskilt där precision och säkerhet är av yttersta vikt. För att ytterligare förbättra användarvänligheten och flexibiliteten, är alla våra tornkranar utrustade med avancerad radiostyrning, vilket möjliggör smidig och precis manövrering även på avstånd.

Med en stark inriktning på hållbarhet och miljövänlighet, är våra tornkranar också kompatibla med eldrift. Denna funktion minskar inte bara koldioxidutsläppen utan bidrar också till lägre driftskostnader genom att minska behovet av fossila bränslen.

För att säkerställa att vi kan möta en bred variation av lyftbehov, inkluderar vårt tillbehörssortiment:

Våra tillbehör

 • Spridare för att effektivt fördela lastens vikt.
 • Personkorgar för säkra arbetsplatser på höjd.
 • Pallgafflar för smidig hantering av pallade material.
 • Materialkorgar för enkel transport av byggmaterial.
 • Skräpslodar och materialslodar för effektiv avfallshantering och materialtransport.

Våra tjänster

 • Taklyft
  Expertis inom lyft av stora och tunga takstrukturer.
 • Komplexa lyft
  Anpassade lösningar för unika och utmanande lyftprojekt.
 • Resa hallar/väggar
  Effektiv och säker uppförande av prefabricerade hallar och väggar.

Med vårt team av erfarna maskinister och vårt omfattande utbud av utrustning, är vi här för att stödja ditt projekt från start till mål. Vi är dedikerade till att leverera pålitliga och effektiva lyftlösningar som överstiger dina förväntningar, oavsett projektets storlek eller komplexitet. Låt oss hjälpa dig att lyckas med ditt nästa projekt.

Medarbetare

Christopher Jansson

Maskinförare

Sören Östergren

Jonas Berlin

Anders Wärnelius

Johan Karlsson

Cent Forsman

Daniel Johansson

Kontakta oss