Våra hjullastare står redo att bli ryggraden i ditt anläggningsprojekt, utrustade för att hantera en mångfald av material och utmaningar. Dessa kraftfulla maskiner är utformade för att erbjuda effektivitet, precision och mångsidighet, med en rad specialiserade tillbehör för att möta specifika arbetskrav.

Materialhantering & Tillbehör

 • Gafflar och förlängningsgafflar
  Idealiska för lastning, lossning och transport av pallgods och annat material, vilket gör hjullastaren till en oumbärlig del av logistikprocesserna på arbetsplatsen.
 • Kranarm
  Ger extra lyfthöjd och räckvidd, vilket är perfekt för materialhantering i komplexa situationer eller där utrymmet är begränsat.
 • Sopborste och sandspridare
  Håller arbetsplatsen ren och säker, oavsett om det handlar om att sopa bort skräp eller fördela sand för att förhindra halka.
Anpassad för alla säsonger och uppgifter.
 • Snöplog
  Gör hjullastaren till en ovärderlig resurs under vintermånaderna, redo att snabbt röja snö från arbetsplatser och tillfartsvägar.

Planeringskopa, Schaktskopa och Tandskopa: Dessa skopor är anpassade för en rad olika anläggningsarbeten, från finplanering till grävning i hård terräng .

Med denna breda arsenal av redskap är våra hjullastare inte bara begränsade till traditionella materialhanteringsuppgifter. De är även kapabla att anpassa sig till säsongens krav och de specifika behoven hos varje projekt, vare sig det handlar om att förbereda mark, hantera avfall eller underhålla arbetsplatser under alla väderförhållanden.

Vårt engagemang är att tillhandahålla pålitliga och effektiva lösningar för dina anläggningsbehov. Genom att välja våra hjullastare och deras mångsidiga utrustning, investerar du i en smidigare, säkrare och mer produktiv arbetsmiljö.

Kontakta oss