Våra lastbilar är skräddarsydda för att uppfylla alla tänkbara behov och önskemål från våra kunder, vilket säkerställer en flexibel och effektiv transportlösning för en mängd olika material och gods. Med ett brett utbud av specialiserade fordon, inklusive lastväxlarbilar, kranbilar och trailerdragare, har vi kapaciteten att hantera allt från lösgods såsom grus och schakt, till fasta material som stålkonstruktioner och maskiner.

Våra lastbilar och specialfordon är utrustade för att hantera:

 • Lösgods
  Effektiv transport av material som grus och schakt, med fordon anpassade för att säkerställa snabb lastning och lossning.
 • Fasta material
  Säker frakt av tunga och skrymmande objekt, inklusive stålkonstruktioner och maskiner, med användning av fordon som är designade för att hantera stora vikter och dimensioner.


Redskap 

 • Maskinflak och containerflak
  För transport av maskiner och stora föremål, eller för enkel lastning och lossning av containerbaserade laster.
 • Maskinsläp
  För ytterligare kapacitet vid transport av stora eller tunga maskiner.
 • Bodsläp
  Idealiska för transport av tillfälliga arbetsplatser eller kontorsbodar.
 • Schaktsläp
  Särskilt utformade för att hantera schaktmaterial och andra typer av lösgods.

Vår mångsidighet och anpassningsbarhet gör oss till en ideal partner för en mängd olika transportbehov, vare sig det gäller en enkel leverans eller mer komplexa logistikutmaningar. Med ett engagemang för kvalitet och tillförlitlighet, strävar vi efter att erbjuda våra kunder den mest effektiva och säkra transportlösningen, anpassad till varje projekt. Låt oss hantera dina transportbehov med vår expertis och vårt breda utbud av specialfordon och tillbehör.

Medarbetare

Robin Forsberg

Transportledning Kranbilar / Lastbilar

robin.forsberg@tholmarks.se

+4670-778 70 33

Joakim Pettersson

Chaufför/Servicetekniker

Christopher Jansson

Maskinförare

Kontakta oss