Lediga tjänster

EKONOMI, IT-SUPPORT

Tholmarks Uthyrning AB satsar kraftfullt och fortsätter bygga framtid!

Företagspresentation

Vi är en professionell maskinleverantör till bygget, där mångårig kompetens tillsammans med personligt engagemang och hög servicegrad på våra maskiner och tjänster, borgar för den kvalitét vi både är stolta över och vill kännetecknas av!

Vi arbetar efter våra kärnvärden, Service, Engagemang & Kvalitét. Vår styrka sitter i vår vilja! Vi arbetar efter mottot, ”Ingenting är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid”.

Tholmarks hyr ut byggmaskiner, liftar, ställningar, bodar, bygghissar, containrar samt personliga skyddsutrustningar. ­Vi erbjuder även maskinförartjänster inom segmentet lastmaskiner och teleskoptruckar samt tillhandahåller utbildningar inom mobila arbetsplattformar, fallskydd, säkra lyft och ställningsbyggnationer m.m.

Våra uthyrningsdepåer finns i Linköping, Norrköping, Finspång, Södertälje, Stockholm, Jönköping, Oskarshamn och Växjö. Vi befinner oss i en mycket expansiv fas och är i dagsläget ett 50-tal anställda, med huvudkontor i Linköping där central administration för samtliga depåer bedrivs.

Din profil

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet från att ha jobbat inom ekonomi och IT-teknik. Du har erfarenhet av att jobba aktivt tillsammans med dina kollegor i teamsamverkan, men även självständigt, för att utveckla verksamheten, mot upp­satta mål, och du har en drivenhet att ålagda arbetsuppgifter levereras korrekt och i rätt tid.

Som person är du naturligt positiv till sättet, och gillar att bidra till den gemensamma trivseln och positiva andan inom bolaget. Genom att se förutsättningar och styrkor i dig själv och din grupp har du en stark förmåga att omvandla taktiska initiativ till praktisk handling, driv och glädje, och du gillar att ta ansvar.

Som person tänker du långsiktighet, och arbetar noggrant med dina uppgifter. Du bör ha sinne för att kunna prioritera och kunna arbeta flexibelt, när situationen så kräver. Du är ”serviceminded” i ditt sätt att vara, där support och service är högt ­prioriterad. Du hanterar oväntade situationer med bevarat lugn/fokus och försöker hitta en positiv lösning även i tuffa situationer.

Meriterande är att du har en övergripande god teknisk kunskap och därtill intresse. Du har lätt att föra ett givande resonemang såväl med inköparen på en entreprenadfirma såsom hantverkaren i behov av en effektiv lösning till just sitt lokala bygge.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som ekonomi-/IT-administratör ansvarar du för administration och uppföljning av kund- & leverantörreskontra, ­avstämningar­ inför bokslut och månadsanalyser. Du har god kunskap och vana att arbeta aktivt med både Word och Excel. Du deltar aktivt i bolagets HK-funktion och rapporterar till vår VD och ägare.

I dina arbetsuppgifter ingår även ansvar för IT-drift och hemsida.

Till din hjälp har du stöttning från vår centrala administration men framförallt en handfull engagerade och kunniga ­medarbetare. Du bidrar med positivitet, du arbetar med sinne för bibehållen god lönsamhet, allt med en bibehållen ­
och glädjefylld familjekänsla som vi starkt tror på inom Tholmarks.

Din placeringsort är som bas på huvundkontoret i Linköping, men i din dagliga roll kan du även ibland behöva arbeta vid behov på övriga depåer. Körkortsbehörighet B är ett krav.

Ansökan

Passar du in på ovanstående, och vill vara med på vår spännande resa framåt, såväl personligt som inom verksamheten
– tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag!

Vi tar endast emot din skriftliga ansökan till: anna.tholmark@tholmarks.se.